tirsdag 2. april 2013

Herlig påske:)

På jobb igjen etter herlige påskedager.
Første helgen var vi hjemme, var i Oslo og kikket på lørdagen. Koste oss med shopping, god mat og kos.

På mandag pakket vi bilen full og reiste til Voss. En laaaang biltur på syv timer, Petter var veldig flink så det gikk fint:) Kjedelig for oss voksne å sitte inne i bilen, når det var så fint vær.


Vi glemte jo selvfølgelig draget til pulken, så de lange skiturene med bål, pølser, kvikk lunsj og kakao som vi hadde planlagt, ble ikke noe av. Men, vi fikk oss en liten skitur på 2 timer på tirsdag, mens lille P sov. Det var helt fantastisk vær og vi fikk spist litt sjokolade og appelsin, og å kjøre ned igjen var veldig gøy:) For ei som alltid har gått på ski med racinglangrennski i perfekte løyper, er det en helt annen verden og gå på ski med tunge fjellski, i heller dårlig preppede løyper. Det er jo helt supert å stå nedover utenfor løypene, på fjellski med stålkanter. Det er verdt den tunge oppoverbakken:) Nå gikk ikke vi så fort, så ble jo ikke sliten, men det er tungt å gå med fjellski lell. Neste vinter SKAL vi på topptur!!!




På onsdag bare sløvet vi i sola og leste krim, spiste masse godteri og ladet batteriene. Herlig!!








På torsdag tok Kjetil og jeg turen til Bavallen og Voss skisenter. For et fantastisk flott anlegg, høye fjell og lange vidder så langt øyet kan se.

 Vi storkoste oss, tok heisen opp og rett til kafeteriaen for å kjøpe oss burger, pommes frites og øl:) Hehe. Når vi var ferdig med dette, var vi klare for å stå på ski( er som ungene vettu, må få unna maten først;)).



Fredag var det tid for å reise hjem og Petter oppførte seg igjen veldig eksemplarisk:)



På lørdag hadde verdens beste kjæreste bursdag, 34 år. Den ble feiret med tur i Hamar, kake på Alle Tiders og rekekos på kvelden.


Resten av påsken var vi bare hjemme og slappet av.



Nå er det vår og snøen smelter:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar