onsdag 3. oktober 2012

Såååå digg!!

Her har det vært bloggetørke ei uke, skjer alt for mye om dagen, så da blir blogging nedprioritert. Men, idag kom lysten tilbake. Det har vært planleggingsdag i barnehagen, så jeg har vært hjemme med lille Petter. Å som vi koser oss, tenk om vi kunne hatt flere sånne dager:) Fikk også tid til en lunsj med kjæresten, mens Petter var hos Bæssmor. En veldig kjærkommen halvtime med kjærestetid <3

Å være hjemme en dag, betyr IKKE kun slappe av og kos, det må gjøres litt også. Idag var det soverommet sin tur. Vi blir liksom ikke helt ferdig med oppussingen, får ikke helt avsluttet det. Vi mangler å banke inn noen ledninger, få hengt opp TV og litt diverse ellers. Er ikke helt sikker på hva, så derfor blir det som det er foreløpig.

Litt soverom:


  
På veggen var det strie i fiskebensmønster, grøss og gru.... Vi (Kjetil), rev av platene og fant en kul panel under, tror det heter faspanel. Vi malte den i fargen varm blygrå og er veldig fornøyd. Vi satte opp en ny vegg( veggen med døra), der brukte vi sponplater. De ble veldig fine med den mørke fargen.
 

Stort speil fra IKEA, det er også det lille speilet og sminkebordet. Det samme er nattbordene. Egentlig så er vel det meste i huset vårt fra IKEA, det skal bli så godt når dem kommer hit:)

Vi rev en vegg mellom soverom og bod, og fikk der en liten "garderobe", denne malte vi hvit for at det skulle virke litt større.
Det feminine hjørnet;)


Senga er vel nesten det eneste i rommet som ikke er fra IKEA, det er en Wonderland seng:) Veldig, veldig god:) 

Og til overskriften: det skal bli digg og legge seg på rent soverom, med rent på senga, ved siden av en nydusjet kjæreste og selvfølgelig være nydusjet selv. Herlig!!!

Takk for idag!

~klem Siweliv~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar