onsdag 13. mars 2013

Trening og vektreduksjon.

Kjetil og jeg har gjennomgått en stor livstilsendring og begynt et bedre og sunnere liv. Masse trening, og masse grønnsaker og fisk. Vi har mere overskudd og livsglede:) Men det beste av alt, vi er mye lettere og mye gladere!!


På skitur:)

Det er vanskelig og tøft, begge er veldig glad i mye god mat og søtsaker. Vi har måtte finne sunne og spennende retter, som er like gode som de usunne, og vi har funnet masse god mat. Man trenger jo ikke å koke grønnsakene, stekte grønnsaker med masse hvitløk og chili er jo kjempegodt. Vi har også prøvd å kutte ut hvitt mel, sukker og poteter, og det største savnet det er brødmaten. Vi lager egne knekkebrød og dem er kjempegode, men i helgene spiser vi brød.  Selvfølgelig hadde det vært godt med pizza og kebab flere ganger i uken, men vi unner oss det noen ganger, og da på helg. Vi har vent magen til mindre porsjoner og har prøvd å redusere inntaket av brus.

Nå har alt dette gått veldig fint, helt frem til bryllupet. Jeg har gått ned 15 kilo og Kjetil nesten 25!! kg, klapp på skuldra til oss!!! Etter bryllupet har det sklidd litt ut, men vekten har faktisk vært stabil. På mandag tok vi oss i nakken igjen og kom igang med treningen, og den sunne maten. Ikke noe godis på kvelden, annet enn en håndfull pistasjenøtter og en liten bit mørk sjokolade. Og allerede idag føles alt mye bedre:)

Vi har begge våre mål, og disse skal nås til bryllupsreisen, iallfall i mitt tilfelle. Målet er ned til størrelse 38 i bukser og en vektredusjon på 5 kg. Jeg har en ide om at for å nå dette målet, må jeg trene hardere med høyere intensitet og spise mindre godis. Det er jo bare frem til juni, da blir det bare å klare og holde vekten ved like. Dette er jo mye enklere når vi begge har dette målet og vi begge liker å trene. Det er faktisk veldig hyggelig å kunne ta seg en løpetur sammen, selv om det ikke alltid er like lett å snakke sammen;) Pust og pes.
Denne treningen vår har jo også gjort at vi orker å være mer aktive i hverdagen, noe som gir ungene mange gode opplevelser ute i naturen.



På skitur med grilling og sjokolade.



På Harahorn




På vei opp til Harahorn


På Bjørgeberget.



Byfjellene i Bergen.



Blåmyrskoia


På Skogshorn i Hemsedal



Vi håper jo med dette at ungene blir glade turmennesker i voksen alder:) Og at jeg når målet mitt innen 28.mai, for da skal vi nemlig nyte dette:



Kunne egentlig ønske at det funket sånn:






Ha en fin uke folkens, snart helg igjen:)


1 kommentar:

  1. Dere har vært så fantastisk flinke. Stolt av dere! :-) Dere inspirerer andre... Keep up the good work :-)

    SvarSlett