mandag 27. august 2012

Nymalt stue...

God kveld:)

Det har vært en innholdsrik ettermiddag. Etter middag gikk vi tur til Bjørgeberget, det er tre km en vei. Fin og lett skogssti, men ganske bratt. Veldig bra trening for kondis, rumpe og lår. Med Petter på ryggen blir det enda bedre:) 1t og 30 min med pause på toppen, brukte vi.

Har bakt knekkebrød i kveld, men måtte kaste nesten alle da bakepapiret satt fast på baksiden. Vi får prøve igjen i morgen.

Kvelden ble avsluttet med film, The Cave. Veldig spennende fra begynnelse til slutt. Bra avslutning på kvelden. Film, nybakte knekkebrød og armkroken <3

Legger ved noen bilder av peisestuen, som vi malte i helgen. Ble veldig fornøyd:) Vi malte med Lady pure color, og den er helt fantastisk. Den er ikke beregnet på panel, men vi brukte den likevel. Den dekket ikke like bra som på plater, men det holdt med to strøk. Måtte bare være litt mer nøye, når man er utålmodig er det lettere sagt enn gjort. Fargen heter sober, grå men lun. Neste prosjekt er peisen, den må bli hvit. Tenkte å bruke gipssparkel så den blir helt jevn, det kan bli spennende. Oppdatering på peisen kommer når den er ferdig.

God natt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar