tirsdag 30. oktober 2012

Byfjellene.

Se så idyllisk, skulle vært i Bergen og gått fottur:) Det er så fint på byfjellene. Tenk på alle Bergensere som ikke vet å sette pris på denne muligheten, rett fra byen og opp i fjellene. Stier og veier i alle retninger. Jeg vil bo i Bergen!!!!!!!



Byfjellene i går kveld, NYDELIG!!!




Reker på Bryggen i sommer, jeg vil ha denne muligheten hele tiden. Så koselig!! Petter liker reker han også:)

Nå skal det sies at det nesten ikke har regnet når jeg har vært i Bergen, kanskje derfor jeg har så lyst til å bo der:) Men, synes det er veldig fint med fjellene og sjøen så nært.

Vi får flytte til Bergen når ungene har forlatt oss:)

God morgen:)

Ser ut som dette kommer til å bli en strålende dag, synd at jeg må være inne...

                                                   Ha en flott dag, alle sammen!!

                                                       Sett noe så nydelig? :)


søndag 28. oktober 2012

Knekkebrød...


Dette har vært ei veldig fin helg. På fredag lå Petter borte for første gang, og vi kunne være litt kjærester <3. Vi skulle egntlig ut og spise, men lagde heller Tapas her hjemme og pyntet oss:) Koselig å gjøre litt ekstra ut av det!

Petter hadde vært så snill:)

Kjetil jobbet noen timer på lørdag formiddag, det var bamselørdag i banken. Vi dro dit etterhvert og Petter fikk pølse,saft, ballong og ny sparebøsse.
Etterpå dro vi på Volum og spiste, herregud så nydelig mat dem har der!!!

På kvelden var jeg på vinklubb (vi er 7 jenter på jobben som møtes ca 1 gang hver 2.mnd, og koser oss med mat og litt vin. Det var veldig hyggelig. Da er det godt å komme hjem til en varm armkrok.

Idag har vi bare vært hjemme og Petter har kost seg masse. Han har lekt og styra, hele dagen. Det har sett helt bombet ut her, men så lenge han koser seg, koser vi oss også.

Nå har gutta boys kommet hjem, finingene:)

Nå skal kjæresten og jeg se på film. Vi har nemlig en avtale om å gjøre minst ên hyggelig ting for  hverandre i uka. Dette er den hyggelige tingen Kjetil skal gjøre mot meg. Han har kjøpt en romantisk komedie(han liker ikke det), kjøpt jordbær og yoghurt, og vaniljeis. Mmmmm, det blir hyggelig:)


Holdt på å glemme knekkebrødene, men nå lukter det deilig av nystekte knekkebrød her. Dem blir så gode, at jeg går store deler av kvelden og gleder meg til mat:)

Oppskriften har jeg funnet på God Morgen, Norge. Wenches oppskrift.

Ha en fortsatt fin kveld!!

onsdag 24. oktober 2012

Lillelørdag..

...er vinkveld:)




Kos:)

2 mnd igjen....



Det er bare to måneder igjen til årets koseligste tid, og denne jula er det mange fridager:) Vi skal bare være hjemme og kose oss. Det vet jeg ungene gleder seg til, masse kos og familietid. Vi får besøk fra Bergen og da blir det god stemning og masse kos. Kanskje mamma og pappa til og med kan få litt tid for seg selv, det hadde vært godt det!!

I år skal vi ha ett stort og fint juletre, ikke som forårets.... Det var helt tragisk, bare se her:



Vi fikk lov å hente det i skogen til Kjetil sin snille kollega, dette skulle jo være så koselig og gi masse julestemning. Det var jo ikke dêt, så i år drar vi på Shell og kjøper av han som står der:)

Gleder meg til snø, det er så herlig å gå tur når det knaser i snøen under skoene.... I julen er det ekstra koselig, masse lys, kaldt og pynta hus. Jeg ELSKER jul, vinter og kuldegrader:)



                                                   Ha en fin dag:)

tirsdag 23. oktober 2012

Lenestol..

Vi ønsker oss lenestoler foran de store vinduene i stua, men Kjetil ønsker seg en kul og sprek stol, og jeg vil ha en god og myk GODSTOL. Som jeg kan krype godt opp i, med tekoppen, pledd og iPaden:)
                              
                                                  Kjetil sin stol:


Blir ikke helt det samme å krølle seg sammen i denne, med pledd og tekoppen....

Denne ønsker jeg meg:)

Eller denne, synes den er veldig kul:)


Som dere ser, har vi ikke helt lik smak.... Skal vi ha to forskjellige? Eller bare beholde sofaen?  Hmmmm, ikke lett:(

Vi har jo denne kroken, men her det bare plass til en......


Det er jo mulig å gjøre denne plassen litt koseligere da:) Man må se muligheter, så nå skal jeg prøve å koseliggjøre denne kroken:)

En dag nærmere helg:)

Klem klem...


søndag 21. oktober 2012

Strikke....

Ja, da har jeg kjøpt garn, mine første strikkepinner(merker at man er urutinert, når man kjøper rundpinner og skal strikke frem og tilbake....), fått hjelp av youtube for å legge opp masker og begynt å strikke. Målet er å lage en puff. Synes de ferdige er så dyre, derfor tar jeg saken i egne hender.... Bokstavelig talt;) Haha.....




Strikketøyet mitt har til og med fått sin egen kurv:)

Og ja, jeg har prøvd meg med pynt på bordet igjen. Det går faktisk ganske så bra, HURRA!!!!


Vi har "feiret" at helgen er over med  sushi, det er så godt:) Greit å holde på helgefølelsen så lenge man kan.

En god uke til dere alle, klem:)

lørdag 13. oktober 2012

På topptur...

Ligger nå på sofaen, god og mett på frisk fjelluft, vind og snø:) Vi kom dessverre ikke helt til toppen, for Petter syntes ikke det var gøy med snø og vind. Vi manglet nok ikke mer enn 100-200 meter, men akkurat da var Petter viktigst:) Vi hadde med pølser, men tok lunsjen på Peppes isteden:) helt greit egentlig.

fredag 12. oktober 2012

Hurra:)

Det er helg!!!!

Dette skal bli en kosehelg med familie, mangler bare de to største gromguttene. Gleder meg sånn til de kommer hjem på søndag. Noen uker savner jeg de helt sykt mye, andre uker går det veldig greit. Denne uken har vært lang og jeg har savnet dem veldig. Men, da blir det ekstra godt når de kommer hjem:)

Uansett, vi skal kose oss. Målet er å bestige denne toppen:


Vi kan jo ikke gifte oss på Harahorn, uten å vært på selve toppen:)

God helg:)

tirsdag 9. oktober 2012

Soon to be....

Nå er det bare fire måneder igjen til jeg blir fru Fadnes. En dag som forhåpentligvis blir et eventyr i hvitt. I følge kalenderen er det fullmåne og vi satser på en kald og stjerneklar kveld. Kunne tenkt meg at det snør litt også, men det får bli på dagen:) På kvelden vil vi ha måneskinn og stjerner.





 Harahorn er den nydligste plassen på jord, langt opp på fjellet, i Hemsedal. Hjemmekoselig og lunt, men helt "up to date". Hørt rykter om et meget bra kjøkken og i skal opp dit på prøvesmaking til helgen. Vi gleder oss veldig.


Kapellet


Gildehallen, med utsikt over Hemsedalsfjellene 


Harahorn ligger 1100 meter over havet og består av et tun bygd opp av restaurerte Hallingstuer og noen nye bygg, som en kongsgård høyt til fjells. Dem har et eget kapell og gildehall. I hovedhuset er det mulighet for overnatting, ellers er det overnatting i koselige hytter, med kjøkkenkrok, peis og bad.
Du kan lese om stedet her: harahorn.no





Mye begynner å være klart nå. Kjolen er kjøpt inn, samme med underskjørt, slør og smykker. Bandet er klart, brudebukett bestilt, invitasjoner snart klare, vi er snart ferdig slanket og til helgen er mest sannsynlig menyen klar. Klær til brudgom må vi vente litt med, så vi er sikker på at det er passe. Dresser til ungen mangler også, iallfall til de store. Vurderer bunad til Petter, det passer jo bra på fjellet.

Nydelig stemning på fjellet:)






Det er sikkert mange som lurer på hvorfor vi har valgt Hemsedal, og det er to grunner til det. Hovedgrunnen er at det var her vi la grunnlaget for forholdet. Jobben min(vår da), har hytter i Hemsedal, og vi benyttet oss av dem veldig mye. Begge to forelsket seg i hverandre og i Hemsedal <3
Andre grunnen er at det er midt i mellom Brumunddal og Bergen, altså: likt for alle.
Det er jo ingen ulempe at det er utrolig nydelig i Hemsedal heller da:)

Er det rart vi gleder oss?





lørdag 6. oktober 2012

Herlig...

Nydelig vær, sitter på terrassen og nyter sola. Venter på at lille vennen skal våkne, så vi kan rusle ned til "byen" og kikke litt.

Ønsker alle en flott høstdag!

Født sånn... Støtt sånn!!

Har vært på et utrolig bra show med Friserte Fruer:) Rå damer hele gjengen, men Mona alenemor tar definitivt kaka:) Synes det var greit å få en avklaring på hva kunsten i rundkjøringene symboliserer, og hadde virkelig ikke bringebær i tankene, før nå:) Håper virkelig ikke dette var siste gangen, je kjæm neste gong å!!!

Takk, Friserte Fruer!!




fredag 5. oktober 2012

Helg om 5 timer...

Hurra, det er HELG :)

I kveld skal vi på Friserte Fruer og det skal bli så gøy:) Men, er veldig spent på hvordan det skal gå med Petter. Vi har brukt 3 timer på å få han til og sove hver kveld hele uken.... Stakkars mor!



5 timer igjen av arbeidsdagen, laaaaange timer.


God helg!!!