tirsdag 25. september 2012

Morderbakken....

...det føles iallfall sånn:)

Når jeg ikke er så veldig motivert til å trene, løper jeg intervaller i denne bakken. I dag kom jeg meg ut litt for sent, så det var litt skumt. Jeg følte at noen så på meg hele tiden, så da ble det bare fire:( Jeg er så mørkeredd at det er helt tragisk. At det går folk rundt og dreper helt umotivert gjør det jo ikke bedre. Jeg vet jo egentlig at sannsynligheten for det, midt i skogen i lille Brumunddal, er lik null. Men, skummelt er det åkke som. Jaja, jeg fikk da trent litt. Så da kan jeg krype opp i sofaen med en kopp te og slappe av resten av kvelden:)

Ha en fin kveld:)

Dette viser bakken nedover, bilde jeg tok oppover ble så utydlig...




mandag 24. september 2012

Nytt skinn...


 Jeg er så heldig at jeg har en kollega, med svigerforeldre som driver med villsau i Molde. Jeg har tidligere kjøpt to veldig fine skinn av dem, og kjøpte nettopp ett nytt, til å ha på den nye krakken Kjetil har snekret. Dette skinnet var enda finere enn de to andre, trodde nesten ikke det var mulig, men det er det altså. Det har lang og myk pels, og lukter veldig godt. Det lukter villt:)
Har hørt rykter om at dem har veldig godt pinnekjøtt også, med det kommer nok en ladning fra Bergen til oss:) Gleder meg til pinnekjøtt igjen.

Flere bilder av skinnene:


Dette er det nye:)
De to under er de første vi kjøpte



Er det noen som ønsker seg sånne skinn, er det bare å gi beskjed, så kan jeg videreformidle.

Lille Petter har vært sjuk idag, så da måtte mamma være hjemme. Vi har kost oss masse:) Når Petter har feber, blir han veldig kosete og henger nesten rundt halsen. Det var så godt å bare være hjemme, og ikke gjøre noe. Det trengte nok både Petter og mamma.

Vi har hatt ei helg fyllt opp av bursdager. Lørdag formiddag feiret vi Petter og på ettermiddag var vi hos mor og far på Taco, far ble nemlig 58 år:)
Søndag var det mere bursdag for Petter på formiddagen, og på ettermiddagen var vi i bursdag hos Martin og Mathias. Der fikk vi spekemat og Lillians supergode potetsalat( som hun lager på samme måte som meg, men min blir IKKE like god).Nam nam:)


Nammenam, kake er godt:)

Ha en fin kveld:)

fredag 21. september 2012

Valgets kvaler...

Vi må finne oss glass som vi skal samle på, hadde egentlig bestemt oss for Crand Cru fra Rosendahl. Men, alle har jo disse glassene.

Vi har sett på glassene fraEva Solo og synes dem er veldig fine.



Er bare litt usikker på om dem er gode å drikke av, på grunn av skråningen.

Vi har også sett på glassene fra Iittala, dem er også veldig fine.


Iittala har jo veldig mye annet fint også, så tror vi går for disse. Men er så usikker, skal jo liksom ha dem resten av livet.... kanskje;)

Litt mere Iittala:

Mariskålene er så søte:)



Liker fargen på disse krusene, er ikke så glad i skarpe farger som rødt og orange. Så disse er perfekt:)


Ikke lett dette altså. Det er jo så mye fint både i Iittala og Eva Solo. Trenger jo nødvendigvis ikke å ha alt i en serie heller. Bare glassene er samme. Vi kan jo han Eva Solo glass og Iittala krus og Mariskåler:)

Eva Solo har jo masse fint i kjøkkenutstyr også, vi må nok ut på en inspeksjonsrunde:)

Bilder lånt fra Google

Det er helg folkens:)

torsdag 20. september 2012

Reddhare....

Uff, når vi stod og lagde middag idag, kom det plutselig en ekkel mann opp veien vår. Han hadde buksa på knærne og trillet på en sykkel, som var alt for liten til han. Jeg løp ut i gangen og låste døra, akkurat i tide. Han ringte på og prøvde å åpne samtidig, hadde jeg vært alene hadde jeg vel dødd:( Til slutt gikk han unna døra, men da gikk han til uthuset og begynte å snike der. Er bare vedboden som ikke er låst og er veldig glad for det nå. Det var jo ikke så spennende, så da kom han tilbake på trappa og begynte å dundre i døra. Kjetil gikk tilslutt ut ( jeg protesterte veldig) og prøvde å få han til og gå, men det var ikke lett. Han snakket om noen hunder,alarmsentral og at han skulle hente ei colaflaske..... Han var nok rimelig dopet og blødde fra munnviken. Når vi tilslutt snakket om å ringe politiet, snudde han og dro. Utrolig at han kom seg helskinnet ned den bratte bakken vår, hehe.

Sondre hadde sett en mann på Spar, og beskrivelsen han ga passet helt perfekt. Han ble heldigvis hentet av politiet, men jeg er fortsatt veldig redd for at han skal komme tilbake:( Bra Kjetil ikke skal bort på noe i helgen!

Håper virkelig jeg får sove i natt og ikke tenker på den "skumle" mannen:)

Blir ingen bilder på dette innlegget, da jeg ikke får til å laste  opp bilder fra iPad'n.....

mandag 17. september 2012

Favoritten...

Ikke noe spennende i kveld, jeg er opptatt med å lese mitt favoritt-blad:)

søndag 16. september 2012

Herlig fjelltur med nydelig vær:)

Vi har hatt en helt super tur på Skeikampen, masse Petterkos og turgåing. Været var helt strålende, eneste litt mye vind på toppen.

Fredag trodde vi hele turen skulle gå i vasken, da jeg ikke hadde fått nøkkelkode av ansvarlig på jobben. Hun hadde fri og ingen andre kunne hjelpe. Etter sikkert 150 telefoner, fikk jeg til slutt tak i utleier og fikk koden. Det var et styr uten like, men vi kom oss da til fjells. Vi var veldig spente, for leiligheten skulle være nyoppusset. Det som var gjort var at veggen på kjøkkenet/stua var flyttet ca 3 meter, så allrommet ble MYE større. Det var jo helt supert det, men vi hadde et lite håp om ny sova og lunere interiør.....


Man ser hvor veggen sluttet tidligere og kan vel tenke seg hvordan det er å være der med to viltre gutter på vinteren. Ikke veldig gøy:)


Litt beis og ny sofa med puter og pledd hadde gjort seg. Men, vi skal ikke klage, det er sentralt og billig for oss.

Kosen på fredagskvelden skulle være scampi og blåskjell, noe som ble litt amputert av at Petter absolutt ikke hadde tenkt å sove.... Det så godt ut da og vi hadde mer enn nok:)



Lørdag morgen bar det en tur til Lillehammer, før vi gikk ut på tur. Toppen av Skeikampen og pannekaker var målet... Her er resultatet:

 Klare for tur!
 Opp dit skulle vi.


 Det er bratt og blåser nesten orkan;)


 Oppe:)

 Kokken.



 Nam nam:)



 Fornøyde og mette:)
 På vei ned igjen.

Vi tok en svipptur nedom leiligheten og byttet til vogn, før vi gikk på kafeen og kjøpte pizza. Det var vel fortjent da, mente vi.
Men, etter pizzaen mente vi ikke det, så da gikk vi en runde i hyttefeltet og kikket på alle de store flotte hyttene. Vi vil ha hytte!!!!

Barne-TVkos på morgenen:)

Nå er vi restituerte og klar for ei ny uke!!

Siweliv

fredag 14. september 2012

Endelig helg!!

Nå skal det bli godt med helg, det har vært ei laaang uke. Ikke det at vi har hatt så mye på programmet, men det er ikke alltid kroppen er enig i aktiviteter og lite søvn(som det blir når man har en liten gutt). Har trent hver dag, så idag er det treningsfri, det skal bli godt:)

Vi tar ei restitusjonshelg på fjellet. God mat, kos, fjelltur og god tid til Petter. Det blir helt herlig!!

Skeikampen here we come:)



Jeg er så heldig at jobben min har masse hytter og leiligheter rundt om på fjellet, og vi prøver å benytte oss av dem så mye som mulig.Vi kan velge mellom Golsfjellet, Hemsedal, Trysil og Skeikampen+ mange leiligheter i utlandet. Jeg er så heldig som jobber i Santander:) Vi bruker Hemsedal mest, men det er litt langt å kjøre. Leiligheten på Skeikampen er nyoppusset, så det blir spennende å se. Det er spåådd fint vær, så i morgen blir det en laaaang fjelltur med pannekaker og kakao:) KOS!!! Vi håper Petter blir like glad i å gå på fjelltur som oss, vi gjør iallfall det vi kan:)

Jeg elsker denne, minner om den første forelskelsen:)



Ønsker alle ei riktig god helg, det skal jeg ha:)

torsdag 13. september 2012

onsdag 12. september 2012

Ny lykt på spisebordet..

Var innom Kid i går og der fant vi ei lykt vi bare måtte ha:) Vi er veldig glad den industrielle stilen, så denne passet helt perfekt.



Jeg vet ikke helt hva vi skal kalle stilen vår, men en blanding av industriell, naturlig og landlig. Det passer jo fint så lenge vi bor på landet og i nærheten av naturen.
Jeg må mikse litt, da jeg synes det blir for mye med bare industrielt. Føler at det er litt møkkete, kaldt og hardt, med malingslitte stålskap og masse mur. Men, den myke og lune stilen elsker jeg. Myke pledd og puter, saueskinn og betongdetaljer, og masse stearinlys og lykter. Noe stål er helt greit, jeg kunne feks veldig gjerne hatt noen tolixstoler rundt spisestuen.


Men, jeg liker dem jeg har nå veldig godt også og det blir alt for dyrt å bytte dem. Desverre! Kanskje det blir noen barkrakker etterhvert:)

Flere bilder av den nye lykten og spisestuen følger:)






                                                                        

~ Klem Siw~

mandag 10. september 2012

Verdens beste...

Jeg er så heldig å ha en superbra og stor familie, og enda heldigere at den ene tanten min er styrer i Norges beste barnehage:) Og det er jo da selvfølgelig Petter sin barnehage. Jeg er/var ikke komfortabel med at lille Petter skulle begynne i barnehage før han var ett år, men har jo ikke så mye valg. At han da går i en så trygg og god barnehage, med så fine ansatte, gjør alt mye bedre. Jeg var superfornøyd da Simen og Sondre gikk der også, men de begynte ikke før de var 3 år. Det har vært tøft for lille vennen og helt sikkert tøffere for mamma, men nå går alt mye bedre. Jeg synes fortsatt han er for liten, men jeg vet at han kunne ikke hatt det bedre. Han får masse kos og oppmerksomhet, og han elsker unger:)

Takk til verdens beste tante for plassen og verdens beste ansatte for at dere tar så godt vare på gullet vårt. Dere er helt supre!!!


Bjørkebo barnehage:)

Nå blir det joggings, før sushi og kjærestekos:)

Ha en hyggelig aften!!

søndag 9. september 2012

Bursdagsgutten:)

                  Dagen startet med muffins og pakke på senga, og det var veldig stas:) Han fikk en stor traktor.
Bursdagsselskap blir om noen uker, alle var opptatt denne helgen.
Vi har lagd sjokoladekake og Petter fikk slikke av slikkepotten, og det var så godt....


Bæssfar har vært på middag og Petter fikk pølse og pommes frites; nam nam. Vi voksne spiste fårikål.

Nå har roen senket seg i huset. Petter sover, Simen og Sondre har dratt til pappan sin og mamma skal sove.

God natt!!

Lille Petter har blitt stor...


Det er helt utrolig, men lille vennen er 1 år idag:) Måtte bare legge ut noen bilder av han, han er verdens fineste ett åring!!!


 Helt nyfødt.




 God jul:)

 17. mai

 Ut på tur
Gratulerer med dagen, lille venn!!