fredag 31. august 2012

Fredagskos....

Ja, da var det tid for fredagskos. Men, med en syk liten Petter gikk ikke det helt etter planen. Han hadde ingen planer om å sove alene. Vi har prøvd alt, men nå tar han seg på halsen hele tiden, så det er tydelig at den er vond. Det er ikke mye igjen av den glade lille vennen som raste rundt på gårdsplassen med gåbilen sin, for bare noen timer siden.




 Snørra renne, halsen verker og feberen stiger. Blir ikke lett for mamma å reise bort i morgen nå:( Men, bagen er pakket og klar, og det er vel egentlig jeg også. Blir godt for meg, og det blir godt for dem to som skal være hjemme:)

Fredagskosen idag var sherbet, tror det er noe av det beste godteriet som er laget(etter melkesjokolade). Vi fikk kasta det i oss på den lille stunden Petter sov:) Ett glass vin rakk vi også:)

Det var ett nydelig måneskinn over Brumunddal idag, det hadde vært så koselig og gått tur med kjæresten nå <3. Om noen år kjære, om noen år:)





Ha en fortsatt fin kveld.

torsdag 30. august 2012

Da er dagen snart endt....

Avsluttet dagen med deilig sushi fra Brumunddal sushi, den er så utrolig god! Og det beste av alt: lite kalorier og veldig sunt;)

Har vært hjemme med lille Petter idag, han er veldig forkjølet og har feber. Stakkars liten:( Men, jeg fikk jo gjort masse. Vasket og ryddet hele andre etasje, det blir så godt å legge seg. Nyvasket soverom og rent på sengen, og god samvittighet:)

Etter Petter la seg har vi trent og vasket hele første etasje, nå kan helgen komme. Jeg skal på tur til Koster med jobben. Drar tidlig lørdag morgen og kommer hjem søndag ettermiddag. Vi skal på båttur( med reker og hvitvin), sykkeltur rundt på øya og avslutter kvelden med god middag og rollespill på kvelden. Det blir nok ei fin helg. Du kan lese om Koster her: http://kosteroarna.com/.

Nå er det litt kjærestekos, før senga kaller.









onsdag 29. august 2012

God morgen!

Ser ut til å bli en nydelig dag, tåken loggen tjukk over Mjøsa og sola skinner i høyden:)

Første dag der begge er i jobb igjen og Petter i barnehagen. Skulle ønske mammapermen varte i 2 år;) Han er jo så liten....

Blir en topptur i ettermiddag, satse på å spise kveldsmaten på toppen:)

Ha en strålende dag!!

mandag 27. august 2012

Nymalt stue...

God kveld:)

Det har vært en innholdsrik ettermiddag. Etter middag gikk vi tur til Bjørgeberget, det er tre km en vei. Fin og lett skogssti, men ganske bratt. Veldig bra trening for kondis, rumpe og lår. Med Petter på ryggen blir det enda bedre:) 1t og 30 min med pause på toppen, brukte vi.

Har bakt knekkebrød i kveld, men måtte kaste nesten alle da bakepapiret satt fast på baksiden. Vi får prøve igjen i morgen.

Kvelden ble avsluttet med film, The Cave. Veldig spennende fra begynnelse til slutt. Bra avslutning på kvelden. Film, nybakte knekkebrød og armkroken <3

Legger ved noen bilder av peisestuen, som vi malte i helgen. Ble veldig fornøyd:) Vi malte med Lady pure color, og den er helt fantastisk. Den er ikke beregnet på panel, men vi brukte den likevel. Den dekket ikke like bra som på plater, men det holdt med to strøk. Måtte bare være litt mer nøye, når man er utålmodig er det lettere sagt enn gjort. Fargen heter sober, grå men lun. Neste prosjekt er peisen, den må bli hvit. Tenkte å bruke gipssparkel så den blir helt jevn, det kan bli spennende. Oppdatering på peisen kommer når den er ferdig.

God natt.

Nydelig morgen.

Helt nydelig vær når jeg gikk på jobb idag, men nå har høsten kommet. Kaldt og klart. Det hadde vært mye bedre med en fjelltur i dette herlige været, enn å sette seg foran en kontorpult. Men, sånn er livet. Det kommer vel flere fine dager:)

Her kommer noen bilder av huset i morgensol:)

Ha en flott dag!

søndag 26. august 2012

Ny i bloggeverden:)

Ja, da har jeg kastet meg på bloggebølgen. Vi får se hvor lenge det varer, men synes det er veldig gøy med andre sine blogger iallfall:) Her blir det masse interiør og endel mat, helt sikkert noe natur også. Prøver nå å forme et hyggelig utseende, men det er neimen ikke lett. Skal snart finne senga etter en hektisk dag med feiring av Sondre, som ble 10 år i går. Hurra for han!

Klem Siw